Cadeau bierliefhebber nodig?

”Krathaak maakt het vervoeren van bier een fluitje van een cent”

Perfect cadeau voor een bierliefhebber

Het kan lastig zijn om een goed cadeau te vinden voor een bierliefhebber. Maar wij denken dat we het ideale cadeau hebben gevonden. Sterker nog, uitgevonden! De Krathaak is een fietsgadget waarmee het vervoeren van bier een fluitje van een cent wordt. Deze handige fietsgadget bevestig je met het grootste gemak aan ieder fietsstuur. Dat betekent geen gesjouw meer met zware kratten bier, maar hangen aan onze haken!

Zakelijk-Krathaak-bestellen-2

Bier cadeau grappig

Drie woorden die onze Krathaak goed omschrijven; bier, cadeau en grappig. Los dat jijzelf ook een Krathaak kan gebruiken, is het waarschijnlijk vele malen leuker om zo’n grappig bier cadeautje weg te geven. Denk aan feestdagen zoals Kerst of een verjaardag. Ook ideaal als klein Sinterklaascadeau. Misschien wel als goedmakertje? Voor welke gelegenheid je onze fietsgadget wilt inzetten, met Krathaak maak je altijd een goede binnenkomer.

Bier cadeau voor mannen

Laten we voorop stellen dat wij geen voorkeur hebben wie de Krathaak koopt of cadeau krijgt. Echter blijkt uit al onze bestellingen dat die wel een goed bier cadeau voor mannen is, aldus een echt cadeau voor een bierliefhebber. Het feit dat de Krathaak een handig en origineel biercadeau is, maakt het des te leuker om weg te geven. Het hoeft niet duur te zijn om iemand blij te maken, integendeel.

Krathaak bestellen

Voor maar €12,95 (exclusief verzendkosten) kan je al met Krathaak je gemakkelijk fietsen met je bierkrat vast aan je fiets. Dus als je iemand kent die van bier houdt, zorg dan voor een Krathaak! Het bestellen van onze producten gaat snel en eenvoudig via onze eigen webshop. Wij hebben verschillende opties voor betaling en levering, zodat je precies kan jouw bestelling naar eigen wens kan aanpassen. Zo weet je ook zeker dat de bierliefhebber in kwestie het cadeau snel ontvangt hoe jij het had bedoeld!

Wat krijg je met Krathaak?

Een goede vraag! Naast ons eigen product van Nederlandse bodem, zijn wij ook ontzettend trots op de verpakking. Eenmaal bezorgd, ontvangt jouw bierliefhebber zijn/haar Krathaak in ons brievenbuspakketje. Deze is absoluut niet te missen (zie de foto). Wanneer jouw ontvanger het doosje opent, ziet zij/hij twee Krathaken met aan de binnenkant van het doosje de instructies (hoe te gebruiken) bedrukt. Daarmee weet de bierliefhebber in kwestie gelijk wat het is en hoe deze te gebruiken. Ideaal, perfect, geweldig- moeten we nog even doorgaan? Kortom, gun iemand dit grappige bier cadeautje.

Bestel hier jouw Krathaak door op deze link óf op de afbeelding te klikken.

Krathaak liever zakelijk bestellen?

Naast onze webshop is het ook mogelijk om onze Krathaak zakelijk te bestellen. Maar wat betekent dat in het geval van ons concept? Hopelijk kunnen wij jou verblijden met het nieuws dat onze verpakking en zelfs de Krathaak beiden te personaliseren zijn! Dit kan al gemakkelijk door onze standaard verpakking te voorzien een (bedrijfs)sticker met logo. Zo geef je jouw klanten of relaties een bijzonder origineel cadeau met een persoonlijke touch.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact door het formulier in te vullen op deze pagina! Wij denken graag met je mee over het ideale bier cadeau voor jouw omgeving.

Kom in contact