Kleine sinterklaascadeaus nodig?

Het is bijna Sinterklaas en met deze feestdag komt cadeaustress al vrij snel om de hoek kijken. Waarschijnlijk heb of moet je nog loodjes trekken en nu aan jou de schone taak om een klein Sinterklaascadeautje vinden binnen budget.

Kortom, heb jij kleine Sinterklaascadeaus nodig? In dat geval heeft
Krathaak de oplossing voor jouw Sinterklaasprobleem. Krathaak is namelijk perfect als je nog op zoek bent naar een klein cadeau tijdens de feestdagen. Met deze fietsgadget van Nederlandse bodem haak je gemakkelijk en snel een bierkrat aan ieders fietsstuur. Nooit meer sjouwen met zo’n lomp bierkrat van de supermarkt naar je huis. Klik klak klaar en fietsen maar!

Wat is een leuk cadeau voor Sinterklaas?

Elk jaar loop je weer tegen hetzelfde probleem aan, namelijk wat is een leuk cadeau om te geven voor Sinterklaas? Voor jouw gevoel liggen de verwachtingen vast (enorm) hoog, terwijl je budget niet per se toereikend is. Om het jou gemakkelijker te maken dit jaar, heeft Krathaak een lijst gemaakt waaraan jouw kleine sinterklaascadeaus aan moeten voldoen.

Wat is een leuk cadeau voor Sinterklaas?

Origineel cadeau

Alhoewel je cadeau misschien klein van formaat en budget moet zijn, betekent dit niet dat je zomaar iets moet kopen. Zoek een origineel cadeau waarvan je weet dat hij of zij dit waarschijnlijk nog nooit heeft gekregen. Een cadeau waar iedereen tijdens Sinterklaas het over heeft.

Betaalbaar cadeau

Sinterklaas is niet je verjaardag en daarmee hoef je ook geen tientalen of honderden euro’s uit te geven voor jouw geschenk. Zoek een betaalbaar cadeau, zodat ook de rest van je familie en vrienden zich niet schuldig hoeven te voelen over hun uitgegeven budget.

Creatief cadeau

Bij Sinterklaas draait alles om creativiteit. Het is dus aan te raden om te kiezen voor een creatief cadeau en dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit kun je iemand heel blij maken.

Geef Krathaak cadeau met Sinterklaas

Laten we niet langer om jouw probleem draaien. Jij hebt overduidelijk originele, betaalbare en creatieve Sinterklaascadeaus nodig. Klein van formaat en budget.

Toevallig vinkt Krathaak al deze punten aan is dit hét cadeau om te geven op 5 december. Bestel nu Krathaak en maak uw vrienden, familie of collega’s extreem blij met deze unieke uitvinding van Nederlandse bodem.

Krathaak is de oplossing voor al uw kleine cadeauproblemen

Kortom, heb je een klein cadeautje nodig voor Sinterklaas? Geef dan Krathaak! Deze Nederlandse fietsgadget is perfect om een kratje bier aan zijn of haar fietsstuur te bevestigen. Dus als je nog op zoek bent naar een klein cadeautje voor Sinterklaas, zoek dan niet verder en druk op de onderstaande knop.

Wat is leuk om te vragen voor Sinterklaas?

Het is natuurlijk heel leuk als je iemand een klein Sinterklaascadeautje kunt geven, maar wat is eigenlijk nog leuker? Om zelf een klein sinterklaascadeautje te ontvangen! Wat kun je dan allemaal vragen? Wij hebben een lijstje samengesteld met de leukste dingen om aan Sinterklaas te vragen:

  • Een dagje vrij; Sinterklaas is een drukke tijd voor iedereen en daarom is het fijn om een vrije dag te hebben. Je kunt deze dag gebruiken om uit te rusten, kerstinkopen te doen of te genieten van de feestelijke sfeer. Plus het is ook best grappig om te vragen, toch?
  • Cadeaubon; met een cadeaubon kan niemand over het budget heen ga. Tja- het is niet het meest originele cadeau, maar soms handig als je inspiratieloos bent. Gelukkig weet je met Krathaak nu beter!
  • Avondje bioscoop; bioscoopkaartjes zijn altijd een leuk en origineel cadeau om te krijgen. Laat degene die jou een Sinterklaascadeau geeft jou meenemen naar jullie favoriete film.

Wat vragen voor Sinterklaas 10 euro?

Mocht jezelf enorm enthousiast zijn geworden over Krathaak, is dat ook geen zonde. Want waarom niet zelf deze fietsgadget vragen voor Sinterklaas. Krathaak is net iets duurder dan 10 eur (€12,95), maar zodra je er één cadeau krijgt, weet je direct wel wie je favoriete oom of tante is, toch?

Dus mocht je niet weten wat je moet vragen voor Sinterklaas voor/rond de 10 euro, is Krathaak altijd een goede optie.

Kom in contact