Zakelijk Krathaak bestellen

Onze Krathaak is dé gadget van het moment. Verras ook jouw werknemers, zakenrelaties en/of andere belangrijke connecties met een Krathaak.

Maak jouw Krathaak uniek door de verpakking te personaliseren. Met jouw bedrijfslogo en ons product maak jij direct impact op jouw (zakelijke) omgeving. Bestel vandaag nog jouw Krathaak zakelijk.

Zakelijk Krathaak bestellen

Het probleem van relatiegeschenken geven

Elke dag zorgen jouw klanten keer op keer voor het bestaansrecht van jouw bedrijf, correct? Want zonder jouw klanten geen business. Daarmee is het van belang om met zorg deze zakelijke relaties te onderhouden. Dit kan op veel manieren, maar het geven van een relatiegeschenk is daarvan één van de allerbelangrijkste factoren.

Maar hoe lastig is het om een leuk en origineel relatiegeschenk te verzinnen? Kortom, het probleem van relatiegeschenken geven doet zich voor. Maar gelukkig hebben wij dé oplossing voor je!

Kies niet voor standaard

Wanneer je een zakelijke relatie oprecht waardeert, kan niet aankomen met hetzelfde cadeau wat andere relaties ook geven. Denk hierbij aan de onderstaande standaard relatiegeschenken, namelijk…

Een nietszeggende giftcard
Een saaie bos bloemen
Een standaard fles wijn

Kies er niet voor een standaard relatiegeschenk te geven, maar kies voor echt iets origineels. Een relatiegeschenk waar nog niet eerder aan is gedacht. Iets waarvan al jouw zakelijke relaties de lol en tevens nut in van kunnen inzien. Waarvan iedereen in zijn of haar omgeving wilt weten wat het is.

Wij laten je graag kennismaken met onze Krathaak, hét relatiegeschenk voor jouw bedrijf.

Wat is krathaak?

Krathaak is dé meest handige fietsgadget waarmee je gemakkelijk een bierkrat aan elk fietsstuur kan haken.

Het is simpel in gebruik en een leuk biercadeau om te geven. Krathaak bezit tevens het patent op de functionaliteit en het ontwerp, waardoor wij de enige op de markt zijn die het product aanbieden.

Uniek in zijn soort en origineel om te geven als relatiegeschenk.

Hoe is Krathaak ontstaan?

Op een zonnige zaterdagmiddag in de zomer van 2021 kreeg oprichter Thijs te maken met een probleem. Een probleem dat al jarenlang bestaat, maar eens in de zoveel tijd voordoet. Hij moest namelijk op de fiets boodschappen halen voor zijn barbecue feestje. Hiervoor kocht hij lekker vlees, salades, diverse tapenades, maar ook (let op) een krat bier.

De zware tassen vol boodschappen kon hij nog wel aan zijn stuur kwijt, maar waar moest hij zijn krat bier nou laten?…

Uiteindelijk is onze Thijs gelukkig heelhuids thuisgekomen, maar wel met spierpijn in zijn linkerarm. Alhoewel de avond zelf erg gezellig was, liet het probleem hem niet los. Met een achtergrond in techniek-design begon hij de volgende ochtend aan een idee, wat uiteindelijk de Krathaak zou worden.

Krathaak werkt voor iedere krat en fiets

”Er zijn zo’n 23 miljoen fietsen in Nederland. Twintig jaar geleden lag dit aantal nog op 16 miljoen.

Mark Boterman – Allecijfers.nl

Personaliseer jouw krathaak

Maak jouw relatiegeschenk echt persoonlijk door jouw Krathaak te personaliseren. Krathaak kan je namelijk voorzien van je eigen bedrijfslogo, tekst, sticker en nog veel meer. Het personaliseren van Krathaak is snel en direct te realiseren, aangezien wij standaard hier voorraad voor hebben klaarliggen.

Allemaal met als doel om jouw relatiegeschenk écht persoonlijk te maken.

Vraag een zakelijke offerte aan

Vul het formulier hieronder in om zakelijk Krathaak te bestellen. Mocht je andere vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@krathaak.nl.

    Afname - Hoeveel stuks van Krathaak wilt u afnemen?

    Personalisatie - Waar ben je in geïnteresseerd?

    Wanneer heb je uiterlijk jouw bestelling nodig?