Krathaak zakelijk

Onze Krathaak is dé gadget van het moment. Verras ook jouw werknemers, zakenrelaties en/of andere belangrijke connecties met een Krathaak.

Maak jouw Krathaak uniek door de verpakking te personaliseren. Met jouw bedrijfslogo en ons product maak jij direct impact op jouw (zakelijke) omgeving. Bestel vandaag nog jouw Krathaak zakelijk.

Zakelijk-Krathaak-bestellen-2

Offerte

Het probleem van relatiegeschenken

Elke dag zorgen jouw klanten keer op keer voor het bestaansrecht van jouw bedrijf, correct? Want zonder jouw klanten geen business. Daarmee is het van belang om met zorg deze zakelijke relaties te onderhouden. Dit kan op veel manieren, maar het geven van een relatiegeschenk is daarvan één van de allerbelangrijkste factoren.

Maar hoe lastig is het om een leuk en origineel relatiegeschenk te verzinnen? Kortom, het probleem van relatiegeschenken geven doet zich voor. Maar gelukkig hebben wij dé oplossing voor je!

Kies niet voor standaard

Wanneer je een zakelijke relatie oprecht waardeert, kan niet aankomen met hetzelfde cadeau wat andere relaties ook geven. Denk hierbij aan de onderstaande standaard relatiegeschenken, namelijk…

Kies er niet voor een standaard relatiegeschenk te geven, maar kies voor echt iets origineels. Een relatiegeschenk waar nog niet eerder aan is gedacht. Iets waarvan al jouw zakelijke relaties de lol en tevens nut in van kunnen inzien. Waarvan iedereen in zijn of haar omgeving wilt weten wat het is.

Wij laten je graag kennismaken met onze Krathaak, hét relatiegeschenk voor jouw bedrijf.

Kies niet voor standaard

Maak jouw relatiegeschenk echt persoonlijk door jouw Krathaak te personaliseren. Krathaak kan je namelijk voorzien van je eigen bedrijfslogo, tekst, sticker en nog veel meer. Het personaliseren van Krathaak is snel en direct te realiseren, aangezien wij standaard hier voorraad voor hebben klaarliggen.

Allemaal met als doel om jouw relatiegeschenk écht persoonlijk te maken.