Bier kado bezorgen met Krathaak

Op zoek naar een uniek bier kado om te bezorgen? Zoek niet verder dan Krathaak! Onze fietsgadget is de meest innovatieve van het moment en maakt het makkelijk om een biercadeau te bezorgen. Met een notering in de KvK’s top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland kun je erop vertrouwen dat jouw biercadeau goed wordt ontvangen. Twijfel dus niet langer en kies voor Krathaak om jouw bier kado te bezorgen!

Waar moet een bier kado aan voldoen?

Een bier kado moet volgens ons aan drie dingen voldoen. Wat dat precies is? Nou, het kado moet uniek, handig en makkelijk te bezorgen zijn. En dat is precies wat Krathaak biedt, een fietsgadget die makkelijk en snel te bezorgen is.

Of je nu op zoek bent naar iets speciaals voor jouw vrienden, familie of collega’s. Krathaak is de perfecte keuze om jouw biercadeau te laten opvallen.

Maar wat is Krathaak dan?

Krathaak is een fietsophangsysteem voor een bierkrat waarmee je elk gangbaar bierkrat in enkele seconden aan je stuur kunt vastmaken. Het is het perfecte bier kadootje om snel te bezorgen, ongeacht waar je bent of voor welk soort gelegenheid je een kado moet kopen.

Hoe werkt het?

Wanneer je een Krathaak laat bezorgen, krijg je ons prachtige groen/gele bedrukte brievenbuspakketje binnen. Eenmaal geopend zie je direct de handleiding hoe de Krathaak te gebruiken, maar wij leggen het graag hieronder voor je uit:

Kortom, Krathaak is de oplossing wanneer een bier kado zoekt om snel te laten bezorgen.

Wacht niet langer en klik op de onderstaande afbeelding om jouw Krathaak vandaag nog te bestellen.

Kom in contact