Bier kado doen aan een echte bierliefhebber?

Wil jij iemand bier kado doen, maar wel gecombineerd met een leuk kado voor een echte bierliefhebber? Dan laten we je graag kennis maken met Krathaak, hét unieke kado voor elke bierliefhebber. Jouw bier-expert heeft geen idee wat hem of haar overkomt wanneer jij dit kado doet. Met de Krathaak hoeft jouw omgeving niet meer langer meer te fietsen met een bierkrat in de hand. Sterker nog, Krathaak maakt het mogelijk om stressvrij een biertje te doen terwijl je fietst. Kijk, dat zijn nog eens oplossingen! Maar waar moet je opletten wanneer je iemand bier kado doet? In deze blog geven wij jou de beste tips om jouw bier kado onvergetelijk te maken.

Waar moet je opletten wanneer je een bier kado doet?

Wanneer je bier kado wilt geven, is het belangrijk om te weten wat de voorkeuren zijn van degene die het kado gaat krijgen. Er zijn namelijk vele verschillende soorten speciaalbier, waardoor het bijna onmogelijk is om zomaar even snel een keuze te maken.

Houdt je vriend(in) van IPA’s of toch iets stouters? Houdt hij of zij meer van fruitige bieren of houdt hij of zij het liever bij de klassiekers? Mochten deze biertypes jou totaal niks zeggen, snappen wij dat volledig.

Welke bierstijlen zijn er?

Kortom, voordat je gaat beslissen welk bier(en) jij kado gaat geven, is het belangrijk te weten welke bierstijlen er überhaupt zijn. Zo kan je beter inschatten wat jouw vriend, collega of familielid echt lekker vindt. Uiteraard gaan wij niet iedere bierstijl opnoemen, maar hebben wij de populairste biertypes  voor je op een rij gezet:

 • IPA: Indian Pale Ale, een bitter en hoppig biertje;
 • Stout: een donker, romig en soms zoet bier;
 • Pils: een licht, knapperig en verfrissend bier;
 • Tarwebier: een troebel en gistig biertje, vaak gecombineerd met citrussmaken;
 • Witbier: een witbier met een verfrissende citrussmaak;
 • Amberbier: bier met een zoete, moutige smaak;
 • Tripel: een sterk zwaarder biertje met een diep intense smaak.
  Nu je weet wat de populairste bierstijlen zijn, is het hoogtijd om het bier uit te kiezen.

Veel van de bovenstaande biersoorten komen (gelukkig) ook in kratvormen. Als je klikt op één van de genoemde biertypes kan je het direct ons advies hiervoor terugvinden, bijvoorbeeld onze aanbeveling voor Amberbier.

Tip voor het kiezen van jouw bier kado

Neem voordat je jouw bier kado gaat kiezen de onderstaande tips mee. Zo weet je zeker dat je het perfecte kado hebt voor jouw bierliefhebber:

 • Zorg ervoor dat je weet wat voor soort bier de persoon aan wie je het cadeau geeft graag drinkt. Er zijn veel verschillende soorten bier en niet iedereen houdt van dezelfde soort;
 • Houd er rekening mee dat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor bepaalde biersoorten. Zo bevatten tarwebieren vaak gluten, wat een probleem kan zijn voor mensen;
 • Probeer na te gaan of de persoon aan wie je het cadeau geeft (nog) veel bier heeft. Als dat zo is, is het misschien een goed idee om juist iets anders erbij te geven.
 • Vooral die laatste tip slaat de spijker op zijn kop, toch? Bier kado doen aan een bierliefhebber is namelijk enorm voor de hand liggend. Hij of zij wordt hier immers gelukkig van, dus waarom niet? Maar hoe snel is jouw gegeven speciaalbier weer vergeten zodra deze in de voorraadkast beland. Je kan daarom maar beter iets unieks erbij geven. Iets waarvan jouw bierliefhebber nooit verwacht het krijgen…

Krathaak – Hét unieke kado voor elke bierliefhebber

Ben je op zoek naar een uniek kado voor een bierliefhebber, dan is Krathaak jouw partner. Een origineel product, die voor de volle 100% in Nederland is gemaakt. Met de Krathaak klik je gemakkelijk elk krat simpel en snel aan je fietsstuur vast. Wist je trouwens al dat wij het patent van deze fietsgadget bezitten? Daarmee zijn wij de enige in de wereld die deze gadget (mogen) aanbieden!

Voor al €12,95 (exclusief verzendkosten) heb jij jouw Krathaak binnen. Nadat je de bestelling hebt plaatst, wordt deze al binnen twee werkdagen verzonden.
Krathaak-productfoto

Bier kado doen? Dat doe je met Krathaak!

Conclusie? Wanneer je iemand bier kado gaat doen, denk dan eens aan Krathaak. Gun jouw bierliefhebber het intense geluk van nooit meer te fietsen met een bierkrat in de hand. Of op de bagagedrager of elke andere ongelukkige manier van een bierkrat vervoeren.

Kom in contact