Het meest unieke bierkadootje: Krathaak!

Ben je op zoek naar een uniek en toch betaalbaar bier kadootje? Kijk dan niet verder dan Krathaak! Met dit handige hebbedingetje bevestig je in een handomdraai ieder bierkratje aan het stuur van je fiets. Daarmee is onze Krathaak hete perfecte kado voor iedere bierliefhebber. De Krathaak is 100% gemaakt in Nederland en uniek in zijn soort. Het is gemakkelijk te gebruiken en volkomen veilig, dus je kunt er zeker van zijn dat je ontvanger dit bier kadootje geweldig zal vinden.

WAT KADO TE GEVEN BIJ BIER?

Stel, je geeft iemand speciaalbier kado, maar je vind een standaard bierpakketje toch iets te karig. Dan kan je beter overwegen om een Krathaak als kadootje mee te geven. Hierdoor kan je vriend, collega of familielid een krat bier aan zijn of haar fiets vastmaken.

De Krathaak is daarmee de oplossing om jouw saaie speciaalbierpakket alsnog uniek te maken. Voor maar €12,95 heb je hem al in huis en is daarmee het ideale geschenk om met een bier kado mee te geven.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze demonstratie van de Krathaak.

BIER KADOOTJE GEVEN? NIET ALLEEN VOOR MANNEN

Wanneer je het over een bier kado hebt, denken de meeste mensen automatisch vaak aan mannen. Gelukkig is niks minder waar. Onze Krathaak is namelijk voor mannen én vrouwen.

Het is de oplossing voor een eeuwenoud probleem dat zowel voor mannen als vrouwen geldt, namelijk de onhandigheid van het fietsen met een bierkrat. Daarmee is dit een bier kado voor iedereen die houdt van gadgets en handige oplossingen.

HOE WERKT DIT BIER KADOOTJE?

Zoals ons motto ‘klik klak klaar fietsen maar‘ waarschijnlijk al doet vermoeden, is de Krathaak enorm gemakkelijk te gebruiken. Lees hieronder de instructies hoe simpel dit bier kadootje werkt:

  1. Koop een bierkrat; de Krathaak is te gebruiken bij in combinatie met de meest gangbare (populaire) bierkratten;
  2. Pak jouw Krathaak erbij; haal de rechthoekige kant van de Krathaak door de hendels van het krat;
  3. Hak jouw Krathaak vast; breng de andere kant van de Krathaak naar de achterzijde. Klem deze vervolgens vast aan het uitstekende deel achter de rand van het krat.
  4. Bevestig de Krathaak aan je fiets; hang het krat onder je stuur door beiden haken vast te klikken. Het gewicht van het krat zorgt er voor dat alles stabiel blijft hangen.

Makkelijker kunnen wij het niet maken, leuker wel! Mocht je het niet helemaal snappen, raden wij aan om onze instructievideo te kijken. Dit bier kadootje is namelijk ook op verschillende manieren te bevestigen aan je stuur.

KLIK KLAK KLAAR FIETSEN MAAR

Krathaak is een subtiel bier kadootje dat laat zien dat je echt hebt nagedacht over het geven van een uniek geschenk. Het is naast uniek ook een grappig kado om te geven en door het bezitten van het patent, one-of-a-kind.

Bestel nu jouw Krathaak voor slechts € 12,95 (exclusief verzendkosten). Jouw bestelling wordt al binnen twee werkdagen verzonden, waardoor dit bier kadootje zo gegeven is.

Kom in contact