Het leukste kantoorkadootje voor jouw collega’s

Sta je weer voor de laatste klus om een kantoorkadootje te bedenken voor op het kantoor? Niet getreurd, want Krathaak is dé oplossing. Dit unieke kado is superleuk om aan jouw collega’s of werknemers te geven. Het is laagdrempelig, origineel en een typisch kado voor op het kantoor. Kantoor kadootjes mogen best wel een beetje grappig zijn. Een kado met een knipoog en gelukkig is Krathaak precies zo’n kado. Kortom, het perfect voor op het kantoor!

Waar moet een kantoorkadootje aan voldoen?

Oké, je staat op het punt een lastige beslissing te nemen. Iedereen heeft er namelijk wel een mening over, kantoorkadootjes. Zijn ze wel leuk genoeg, geven ze genoeg voldoening aan degene die hem krijg én heb je niet al eerder dit kado gegeven? Daarnaast moet het kadootje natuurlijk zakelijk zijn, maar dat betekent niet dat het best een grappig kadootje mag zijn. Lastig, lastig!

Gelukkig biedt Krathaak jou hier dé oplossing: een kratje aan de fietshaken en geen kado-angst meer. Krathaak is het perfecte kantoorkadootje: origineel, laagdrempelig en een klein knipoogje naar jouw collega’s.

Waarom voor Krathaak kiezen als kantoorkadootje

Waarom voor Krathaak kiezen als kantoorkadootje

Met Krathaak kunnen jouw collega’s of werknemers gemakkelijk en snel een bierkrat aan hun fietshaken hangen. Zo kunnen ze niet alleen op kantoor genieten van een heerlijk koud biertje, maar ook tijdens de kroegentocht, die volgt op een leuk bedrijfsfeestje. En dat is nog maar het begin, want je kunt ook eenvoudig en snel Krathaak op sleeptouw nemen voor allerlei andere kantoorklusjes. Denk maar aan boodschappen doen, even snel wat pakken A4-papier halen en natuurlijk ideaal voor de BVO’tjes. Stuur die stagiaire maar op pad tijdens het volgende bedrijfsfeest om extra bier te halen.

Zakelijk Krathaak bestellen

Ben je van plan binnenkort jouw collega’s of werknemers te verrassen met een leuk kado? Ontdek de mogelijkheden om Krathaak ook voor jouw bedrijf in te zetten. Wij kunnen namelijk onze Krathaak direct uit voorraad leveren én eventueel personaliseren bij grotere afnames.

Bestel jouw volgende kantoorkadootje bij Krathaak!

Krathaak-productfoto

Kom in contact