Krathaak aangeraden door BigSellers

Laat de fietsbellen maar luiden, want Krathaak wordt aangeraden door BigSellers, de leukste cadeaugids van Nederland. Op de website van BigSellers kan je terecht voor inspiratie als het gaat om het vinden van leuke cadeautjes. Daarmee kon Krathaak niet ontbreken in deze online cadeau-ideeën gids. Wij zijn niet in één-, maar liefst in twee blogs meegenomen op BigSellers met Krathaak.

BigSellers blogs

Blogs van BigSellers zijn altijd actueel en inspirerend, waardoor deze site dé perfecte plek zijn om op zoek te gaan naar cadeau-ideeën. Als Krathaak zijnde, zijn wij erg blij met de vermeldingen in hun blogs.

Blog 1: 12 studenten gadgets die elke kamerbewoner direct kan gebruiken

Nu ben jij natuurlijk razend benieuwd in welke specifieke blogs wij worden genoemd. De eerste blog is ‘12 dingen die elke kamerbewoner direct kan gebruiken‘. In dit artikel worden de leukste studentencadeaus aangedragen, waaronder ook Krathaak. Met deze studenten musthaves, coole gadgets voor zijn/haar kamer en andere studenten gadgets zorg je voor een opgeruimd, schoon en gezellig leven.

Klik op de afbeelding hieronder om de blog te lezen (Krathaak staat op nr. 8):

BigSellers Krathaak Fietsgadget Camping

Blog 2: Camping Gadgets: wat heb je nodig om te kamperen?

Een Krathaak natuurlijk! Want zeg nou eerlijk, sjouwen met onnodig veel boodschappen en/of een bierkrat op vakantie is nou niet bepaaldvakantie houden‘. Gelukkig is BigSellers daar ook van bewust en hebben zij onze Krathaak aangeraden als camping gadget. In de blog ‘Camping Gadgets: wat heb je nodig om te kamperen?‘ zetten ze de beste camping gadget op een rij.

Klik op de afbeelding hieronder om de blog te lezen (Krathaak staat op nr. 10):

CAMPING GADGETS WAT HEB JE NODIG OM TE KAMPEREN?

Shop jouw Krathaak

Mocht je al langer twijfelen om een Krathaak aan te schaffen of cadeau te geven, is dit het moment om over te gaan op actie. Wij zijn alleen niet de beste studentengadget en de perfecte campinggadget, maar ook dé fietsgadget van Nederland

Kom in contact