Krathaak: het fiets hebbedingetje van 2022

Het is het jaar 2022 en er is een nieuw fiets hebbedingetje op de markt gekomen; Krathaak! Krathaak is een must-have voor iedere fietser, want het maakt fietsen met een bierkrat makkelijker en vooral fijner dan ooit tevoren! Deze fietsgadget is uniek, zowel qua vorm als de functionaliteit ervan. Maar waarom zijn deze gadget vaak ook grappig en waar moet je opletten bij het aanschaffen van hebbedingetjes voor je fiets? Na het lezen van dit artikel weet je het én zijn wij ervan overtuigd dat jij als fietsgadget-freak Krathaak moet hebben.

Fietsen grappig

Dat fietsen grappig wordt gemaakt is niet per se van het afgelopen jaar. Dit fenomeen gaat al veel verder terug in de tijd. Denk maar aan de ouderwetse fietskralen, bloemen op het fietsstuur, grote fietsbellen, stickers en wat nog niet meer? Stuk voor stuk allemaal leuke hebbedingetjes voor je fiets, maar eigenlijk zonder functionaliteit. Ook al ziet je fiets er blits uit na je upgrade, heb je er vrijwel weinig aan.

Gelukkig is daar de Krathaak, want mocht je nog op zoek zijn naar een coole (let op:) functionele fiets gadgets, laten wij je graag kennismaken met ons wonderkind!

Wat is Krathaak?

Ken je dat? Fietsen met een veelte zwaar krat bier, omdat het niet anders kan? Nou, niet langer dus met hét fiets hebbedingetje van 2022. Onze Krathaak is namelijk gemakkelijk te bevestigen aan je fietsstuur; klik, klak, klaar en fietsen maar!

Krathaak heeft een strak ontwerp, waardoor die bij iedere fiets past. Hij is gemakkelijk te bevestigen aan je fietsstuur en nog nog makkelijker op te bergen. Licht van gewicht en kan worden toepast op elk bierkrat van alle grote merken. Denk hierbij aan bierkratten van Heineken, Grolsch, Leffe, Hertog Jan- noem maar op!

Het beste deel van de Krathaak is dat hij je handen vrij houdt tijdens het fietsen. Sterker nog, je kunt nu zelfs genieten van een koud biertje zonder dat je het gewicht van het bierkrat ervaart.

Het perfecte cadeau voor een fietsliefhebber

Naast dat je absoluut jezelf een Krathaak moet gunnen, is het ook leuk om deze als cadeau weg te geven aan een fietsliefhebber. Wie ken jij in je omgeving die iedere dag gebruik maakt van zijn/haar fiets? Gun die persoon een blijk van waardering, een presentje om de dag iets lichter te maken.

Klik op de onderstaande afbeelding om jouw Krathaak te bemachtigen!

Kom in contact