Krathaak op Ankorstore

Krathaak, dé fietsgadget van het moment, is nu verkrijgbaar op Ankorstore. Ben je een retailer en op zoek naar een origineel product om te verkopen? Dan is Krathaak ongetwijfeld een échte toevoeging aan jouw winkelassortiment. Het online Franse retailer-platform Ankorstore is sinds 2021 actief in Nederland. Krathaak kon niet achterblijven en wij hebben ons direct aangemeld. Op dit online retailers platform is namelijk het mogelijk om onze Krathaak grootschalig in te kopen met meerdere voordelen die de Ankorstore biedt aan zowel de in- als verkoper.

Let op: Scroll helemaal onderaan de pagina voor een leuke aanbieding van €200!

WAT IS ANKORSTORE?

Waarschijnlijk ben je nog niet bekend met Ankorstore en dat is ook niet zo gek. Het platform bestaat pas sinds 2019 en is opgericht door vier Franse e-commerce ondernemers.

Mede dankzij de coronacrisis in 2020 wist het retailers platform in 2021 de status van Unicorn te behalen. Deze benaming betekent dat de waardering van een bedrijf enorm hoog wordt geschat, namelijk voor wel één biljoen.

Ankorstore maakt het tevens mogelijk voor winkeliers om producten te kopen tegen inkoopprijzen en met goede voorwaarden. Er zijn géén lidmaatschapskosten of andere kosten hieraan verbonden, waar wij als Krathaak zijnde erg blij mee zijn. Je betaalt dus alleen voor de producten die je bestelt, niets meer en niets minder!

WAAR KIEZEN VOOR ANKORSTORE?

Ankorstore biedt vele mogelijkheden. Op de website kan je namelijk onze fietsgadget veelvoudig afnemen, maar ook herhaal bestellingen plaatsen. Je krijgt direct je factuur toegestuurd na het bestellen en houdt contact met ons over jouw bestelling via het portaal. Bovendien loopt de verzending via Ankorstore B2B. Deze service is transparant en soms kosteloos, waardoor het voor beide partijen voordelig is.

KRATHAAK ANKORSTORE CODE

Kortom, mocht je een fietsenzaak, webshop of een ander verkooppunt hebben, is het dus mogelijk om Krathaak op Ankorstore B2B te kopen. Bovendien delen wij graag onze Krathaak Ankorstore code met je, waar jouw bedrijf direct van kan profiteren.

Nieuwe retailers kunnen namelijk een voucher van €200,- claimen wanneer je met onze Krathaak Ankorstore code aanmeld. Hiermee krijg jij direct €200,- korting op jouw eerste Krathaak bestelling via Ankorstore. Een super leuke deal voor alle kleinere/grotere cadeauwinkels en webshops dus!

Meld je aan op Ankorstore

Wanneer je je aanmeldt, vragen wij jou de volgen Ankorstore-code te gebruiken, namelijk:

LIFT-AAEZTPJF

Wacht dus niet langer en koop Krathaak nu ook via Ankorstore!

Kom in contact