Krathaak op de KvK Innovatie Top 100 Lijst van 2022

Hang de vlaggen maar uit, want met trots kondigen we aan dat Krathaak is gekozen voor de KvK Innovatie Top 100 lijst van 2022! Deze prestigieuze prijs wordt elk jaar aan slechts 100 bedrijven toegekend in Nederland. Het is wederom het bewijs van de innovatie die we bij Krathaak nastreven.

Wat is de KvK Innovatie Top 100?

Simpel gezegd is de KvK Innovatie Top 100 een lijst van de meest innovatieve bedrijven in Nederland, samengesteld door de Kamer van Koophandel (KvK). Hun strenge selectieproces kijkt naar alles van productontwikkeling tot klantenservice en marketingstrategieën, dus gekozen worden voor deze lijst is een enorme eer.

Krathaak wilt de Kamer van Koophandel bedanken voor deze erkenning en wij beloven zeker de komende jaren een drijvende kracht achter innovatie te blijven.

Algemeen Dagblad (AD)

Naast dat de KvK met veel lof over Krathaak spreekt, zijn wij ook genoemd in het AD, oftewel Algemeen Dagblad. Bekijk hier het artikel waarin Krathaak wordt benoemd als één van de innovatiefste uitvindingen in 2022.

Wat is Krathaak?

Mocht je op onze website zijn beland, maar geen idee hebben wat Krathaak is- geen probleem! Wij leggen je graag uit wat Krathaak zo speciaal maakt volgende de Kamer van Koophandel.

Fietsophangsysteem voor bierkratjes

De Krathaak is het meest originele fiets accessoire sinds tijden, waarmee je snel een bierkrat aan elk fietsstuur kunt bevestigen. De KvK noemt het zelf een ‘fietsophangsysteem voor bierkratjes‘ en dat is eigenlijk wat het gewoon is!

Een geweldig en innovatief idee, al zeggen wij het zelf. Het is gemakkelijk te gebruiken en daarmee een geweldig cadeau. Krathaak heeft bovendien het patent op het idee en ontwerp van het product, waardoor wij het als enige mogen verkopen. Redenen genoeg om zelf niet langer te wachten en maar een Krathaak aan te schaffen, toch?…

Bestel jouw Krathaak

Kom in contact