Nationale Bedankdag: geef een Krathaak kado!

Op woensdag 21 september 2022 is het Nationale Bedankdag. Het is dé tijd van het jaar waarin we allemaal beginnen na te denken over de dingen waar we dankbaar voor zijn. Eén van de beste manieren om je waardering te tonen is door het geven van een cadeau. Misschien heb jij wel personen in jouw persoonlijke en/of zakelijke kring die je wilt bedanken voor iets. Verras jouw omgeving op Nationale Bedankdag met Krathaak. Onze Krathaak is origineel, uniek en perfect voor iedereen die niet een bierkrat wilt sjouwen tijdens het fietsen. Maar eerst meer over Nationale Bedankdag, want waarom bestaat deze feestdag? Alles wat je moet weten over deze feestdag lees je hier op Krathaak.nl.

 

WAAROM EEN NATIONALE BEDANKDAG?

Nationale Bedankdag is in 2021 geïntroduceerd in Nederland, maar waarom vieren wij dit? Alhoewel het buitenland al langere tijd een eigen variant heeft van deze feestdag, zijn wij als Nederlanders hier nog niet bekend mee.

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen bedanken de ander blij en enthousiast achterlaat. Sterker nog, Nederlanders geloven vaker dan wie ook dat dankbaarheid uiten naar een ander, henzelf gelukkiger maakt dan zelf een bedankje krijgen.

Als je naar jezelf kijkt, weet je waarschijnlijk dat dit principe ook voor jou geldt.

 

Geef een Krathaak kado

 

NATIONALE BEDANKDAG ONDERZOEK

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van het bekende chocolademerk Merci, blijkt dat het uiten van dankbaarheid een gevoel van geluk opwekt. Ongeveer 75% van de Nederlanders geeft aan liever iemand te willen bedanken dan andersom (lees: ontvangen).

Vervolgens krijgt 65% hiervan ook nog een voldaan gevoel van wanneer deze situatie zich voordoet. Maar vergis je niet, ook de ander krijg alsnog een fijn gevoel hiervan. Maar liefst 7 op de 10 mensen worden blij en enthousiast wanneer zij een bedankje in ontvangst mogen nemen.

 

HOE NATIONALE BEDANKDAG TE VIEREN?

Nu je meer weet over de ‘waarom’ je Nationale Bedankdag moet vieren, is het tijd om na te denken over jouw bedankje(s). Een bedankje kan verbaal (via tekst of spraak), maar kan ook met een cadeautje. Zulke cadeaus hoeven niet groot of duur te zijn. Een klein gebaar wordt vaak meer gewaardeerd, omdat deze geen tegenprestatie verwachten. Iets origineels laat zien dat je echt hebt nagedacht over de ander en wat hij of zij leuk vindt. Onze Krathaak is zo’n origineel cadeau.

Heb jij iemand in jouw omgeving die dagelijks met de fiets komt of helemaal gek is van zijn/haar fiets? Dan is onze fietsgadget echt iets voor deze persoon!

 

GEEF EEN KRATHAAK CADEAU

Een Krathaak is een handige fietsgadget die je simpel en snel voorop je fiets bevestigd. Zo hoef je tijdens het fietsen nooit meer bierkratje te sjouwen, wat best vermoeiend en onhandig kan zijn. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik en simpel te bevestigen aan je stuur.

Het neemt bovendien niet veel ruimte in, waardoor het menig mensen verbaasd dat deze een bierkrat kunnen dragen. Het duurt niet lang voordat heel Nederland kennis heeft gemaakt met Krathaak, maar op dit moment ben jij één van de eerste.

Hoe leuk is het daarom om Krathaak te geven als jouw volgende bedankje?

Kom in contact