Op zoek naar Sinterklaas geschenken voor het personeel?

Sinterklaas is weer aangekomen in het land, en dat betekent maar één ding… Namelijk dat jij weer de schone taak krijgt aangewezen om cadeautjes aan te schaffen. Maar welk cadeau geef je nou eigenlijk aan zowel je vrienden als aan je personeel? Als je op zoek bent naar originele Sinterklaas geschenken voor je personeel, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bij Krathaak hebben het perfecte cadeau voor jullie (uit)gevonden!

Sinterklaas attentie personeel

Een uniek kado voor je personeel vinden kan nog best lastig zijn, toch? Want geef je nou een cadeau wat standaard geaccepteerd is binnen de groep of juist een uniek cadeau wat nooit eerder is gegeven?

Wanneer je Krathaak kado doet, heb je een origineel, laagdrempelig en echt een typisch kado voor op het kantoor. Sinterklaas geschenken voor het personeel mogen best wel eens een beetje grappig zijn, en zeker leuk voor het gehele kantoor.

Sinterklaas attentie personeel

Klein Sinterklaas cadeau

Met Krathaak kan jouw personeel snel en gemakkelijk een bierkrat aan hun fietshaken hangen. Ideaal als je het ons vraagt, want iedereen heeft wel eens lopen stoeien met die bierkratten om ze mee te nemen naar een personeelsfeestje.

Met Krathaak kan je niet alleen thuis genieten, maar ook op het kantoor samen met jouw collega’s. Vrijdag samen het weekend inluiden met een heerlijk koud biertje. Of met het bedrijfsuitje een kroegentocht houden.

Krathaak is niet alleen voor bierkratten handig, maar ook ideaal die grote pakken A4-papier mee te dragen en uiteraard voor de BVO’tjes. Laat jouw werknemers geen hernia oplopen, wees verantwoord met Krathaak! 😉

Sinterklaas verlanglijstje

Ben je samen met je collega’s lootjes aan het trekken en moet je een cadeau voor iemand kopen? Dan is Krathaak ook uitermate geschikt hiervoor.

Dit komt doordat de meeste Sinterklaas cadeaus onder de €15,- moeten zijn, en dat is dit cadeau. Voor €12,95 heb jij het perfecte cadeau in huis.

Wij kunnen nog wel tig redenen bedenken waarom Krathaak het perfecte Sinterklaas geschenk is voor jouw personeel, maar ontdek het zelf. Klik op de onderstaande afbeelding en bestel vandaag nog jouw Krathaak.

Krathaak zakelijk

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om onze Krathaak te personaliseren? Zo is het mogelijk om onze verpakkingen te bedrukken, de Krathaak in een eigen kleur te bestellen en nog veel meer. Deze opties zijn mogelijk op aanvraag en hiervoor kan je het beste contact opnemen met ons via https://krathaak.nl/zakelijk/.

Vul het formulier in op ze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kom in contact