Wat geef je een fietsliefhebber?

Het is weer bijna zover, de feestdagen staan voor de deur. Maar wat ga je kado doen aan degene die van fietsen houdt? Een nieuwe e-bike geven is misschien iets té gek, maar met Krathaak heeft gelukkig je de oplossing! In een origineel doosje wordt een set aan twee haken als kado geleverd inclusief instructies hoe te gebruiken. Geef tijdens de feestdagen Krathaak kado aan jouw fietsliefhebber.

Saaie fiets kado’s

Wat je absoluut wilt voorkomen, is het geven van saaie fiets kado’s. Je staat dan echt op het punt het respect te verliezen van deze persoon. Om je te helpen te voorkomen dat je stomme en saaie fiets kado’s gaat geven, hebben wij hieronder een aantal voorbeelden wat je absoluut niet wilt geven:

  • Een dure e-bike: leuk dat je iemand wilt verrassen, maar je wilt er geen lening voor afsluiten. Bovendien is een e-bike heel persoonlijk en daarmee maak je niet een fietsliefhebber blij wanneer deze e-bike niet lekker rijdt;
  • Fietskleding: ook raden wij af weg te blijven bij fietskleding. Misschien is jouw fietsliefhebber iets zwaarder geworden en zal jouw gegeven fietskleding hem/haar iets strakker zitten. Geen fijn uitgangspunt om de Kerst mee te beginnen;
  • Accessoires zoals fietssloten of fietsbellen: laten we dit jaar wegblijven van de meest standaard fietsgadgets. Uiteraard wel handig, maar zullen niet het gewenste wow-effect hebben.

Origineel kado fietsliefhebber

Want hoe innovatief zijn kado’s voor fietsliefhebbers nou eigenlijk? Als leek op het gebied van fietsen, is het vrijwel lastig in te schatten wat voor leuke fietsgadgets er op de markt zijn. Wat is het ultieme kado voor wie houdt van fietsen? Een set trappers kado geven van Batavus geven aan een Giant-fietser, is misschien wel origineel, maar niet erg tactvol. Fietsliefhebbers willen namelijk zelf de merken kiezen waarvan zij iets kopen, dus wij raden het af om in deze hoek te zoeken voor een origineel kado.

Jouw fietsliefhebber moet verrast worden met iets waarvan hij nooit had verwacht dat hij/zij het nodig zou hebben.

Krathaak is de fietsgadget voor fietsliefhebbers

Dus, wat geef je nou een fietsliefhebber?… Wij hebben het antwoord. Sterker nog, wij zijn het antwoord. Krathaak is dé fietsgadget voor fietsliefhebbers. Wat is dit prachtige geschenk? Met Krathaak bevestig je simpel en snel een (bier)krat aan je fietsstuur. Oftewel, kind kan de was doen!

Krathaak is een unieke set aan twee haken met een handige instructie. Hierdoor is het kinderspel om een bierkratje of ander gelijkwaardig item aan je fiets te haken en mee te fietsen. Verander het leven van jouw fietsliefhebber en geef dit jaar een Krathaak.

Kom in contact