Origineel nieuwjaarscadeau? Krathaak!

Met het nieuwe jaar in zicht is het tijd voor een frisse start! Eén van de beste manieren om in de stemming te komen, is door het geven van een origineel nieuwjaarscadeau aan je personeel. Een leuk, uniek nieuwjaarsgeschenk dat zeker indruk zal maken is onze Krathaak. Met deze handige fietsgadget kunnen gebruikers snel en gemakkelijk een bierkrat aan hun fietsstuur hangen. En omdat het als brievenbuscadeau kan worden verzonden, hoeft je ontvanger er niet eens thuis te zijn om het in ontvangst te nemen! Niet overtuigd? Gegarandeerd dat je na het lezen van dit artikel straks naar onze webshop gaat om jouw team te belonen met Krathaak!

Wat is een Krathaak?

Laten we met het begin beginnen, namelijk wat is een Krathaak? Deze fietsgadget is de meest innovatieve accessoire voor je fiets die moeiteloos een bierkrat aan elk fietsstuur kan bevestigen. Dat klinkt en klikt (…) al goed, toch? Het gebruik van onze Krathaak is snel en moeiteloos, waardoor het een ideaal cadeau is voor alle favoriete fietsers in jouw netwerk die graag een koud biertje drinken!

Ons ontwerp, ons design

Bovendien bezit Krathaak ook het patent op deze originele uitvinding en ontwerp, dus de kans is 0,001% dat je dit product ergens anders treft. Geef jouw omgeving echt iets dat ze echt kunnen gebruiken. Iets wat hun leven makkelijker maakt en wat grappig is om te geven als origineel nieuwjaarscadeau.

Een origineel nieuwjaarscadeau, allemaal in één pakket!

In tegenstelling tot andere cadeaus, waar je verschillende onderdelen apart moet kopen, komt Krathaak kant-en-klaar uit de doos. Al daarom is dit een geweldig nieuwjaarscadeau om te schenken aan jouw netwerk. Zij zullen het geweldig vinden hoe eenvoudig het is om dit innovatieve hulpmiddel te gebruiken, want in slechts een paar minuten kunnen ze genieten van handsfree fietsen met hun bierkrat! En wees gerust, Krathaak zit niet zomaar een gewone verpakking. Onze Krathaak wordt geleverd in een prachtig ontworpen doos. Deze kan gepersonaliseerd worden met je bedrijfslogo (sticker) of kaart met persoonlijke boodschap.

Duurzaam nieuwjaarscadeau

Krathaak maakt niet alleen het leven van fietsers gemakkelijker, het helpt mensen ook milieuvriendelijke keuzes te maken. Door mensen in staat te stellen om makkelijk hun bierkratten (of andere kratten) te vervoeren met de fiets, verminderen we onze ecologische voetafdruk door de auto te laten staan. Daarmee helpen we de wereld om ons heen een beetje groener te maken. Dit maakt Krathaak de perfecte keuze voor bedrijven die zowel duurzame oplossingen als originaliteit zoeken bij het selecteren van nieuwjaarsgeschenken voor hun personeel. Kies voor een verantwoord en duurzaam nieuwjaarscadeau dit jaar.

Maar bovenal origineel, praktisch en leuk!

Bij het kiezen van een nieuwjaarsgeschenk voor werknemers of zakenpartners is het praktisch nut ervan essentieel. Je wilt tenslotte dat ze echt iets hebben aan wat je kiest. Maar praktisch hoeft niet saai te zijn. Krathaak is zowel functioneel als grappig tegelijkertijd. Want nog nooit eerder heeft zijn/haar omgeving iemand zo gemakkelijk met een stralende lach een bierkrat zien vervoeren op de fiets.

Niet alleen helpt dit handige hulpmiddel de lading veilig te houden tijdens het fietsen, maar het voegt ook een vleugje plezier toe aan elke rit. Zouden we het allemaal niet meer waarderen als er een gemakkelijke manier was om drankjes of snacks mee te nemen tijdens lange ritten? Met Krathaak geef je absoluut een origineel, praktisch en leuk nieuwjaarscadeau aan jouw team. Tijdens de nieuwjaarsborrel zullen ze erom vechten wie het volgende krat bier mag halen.

Krathaak aangeraden door BigSellers

Een origineel nieuwjaarscadeau voor jouw personeel

Het nieuwe jaar is aangebroken en hoe kun je dat beter vieren dan met unieke cadeaus?… Van zijn strakke ontwerp en gebruiksgemak tot zijn groene karakter, Krathaak voldoet aan alle eisen als het gaat om het zoeken naar originele nieuwjaarsgeschenken voor je personeel of zakenpartners.

Ze zullen niet alleen de functionaliteit waarderen, maar ook direct nieuwsgierig zijn of het werkt. Dus waarom zou je ze dit jaar niet iets speciaals geven dit jaar? Jouw omgeving verdient het. Wacht niet langer en neem een kijkje in onze webshop door op de onderstaande afbeelding te klikken!

Kom in contact