StartUp Nijmegen kiest als relatiegeschenk Krathaak

Het seizoen van kerstpakketten en relatiegeschenken staat weer voor de deur. Gelukkig was StartUp Nijmegen op tijd voor de kerstdrukte met hun bestelling en konden zij direct onze Krathaak uit voorraad geleverd krijgen. Lees hier meer over de samenwerking tussen StartUp Nijmegen en Krathaak.

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen is een netwerk van startende en reeds langer gevestigde bedrijven in de regio Nijmegen. Zij helpen nieuwe ondernemers met zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie te creƫren. De ervaren partners ondersteunen ondernemers bij hun eigen groei door het delen van kennis, contacten en ervaring.

Nu het kerstseizoen weer begint en betekent dat ook dat StartUp Nijmegen druk bezig is geweest met het verzorgen van relatiegeschenken en kerstpakketten. Daarom zijn wij erg blij dat Krathaak nu door StartUp Nijmegen is gekozen voor hun relatiegeschenken.

Bekijk hieronder de video die wij met StartUp Nijmegen hebben geschoten naar aanleiding van onze samenwerking:

Krathaak zakelijk bestellen

Ben jij ondernemer en op zoek naar een uniek relatiegeschenk, kantoorkadootje of kerstpakket? Hopelijk heeft de bovenstaande video jou kunnen overtuigen om Krathaak ook in te zetten voor jouw zakelijke omgeving/relatie.

Wist je trouwens al dat je onze Krathaak kan personaliseren? Wij kunnen namelijk de verpakking van jouw bedrijfslogo, tekst, sticker en nog veel meer voorzien. Daarmee is het persoonlijk maken van jouw Krathaak eenvoudig en snel te realiseren. Wij hebben standaard een grote voorraad klaar liggen om jouw zakelijke omgeving mee te verrassen. Maak jouw relatiegeschenk echt persoonlijk met Krathaak!

Zakelijk-Krathaak-bestellen-2

Bezoek onze zakelijke pagina of neem direct contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over onze relatiegeschenken en hoe we je kunnen helpen met jouw bestelling. Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Kom in contact